Pico este magazinul multibrand de haine pentru copii, aici găsești haine pentru orice gust a copiilor de la 0 până la 14 ani, momentan avem haine de firmă cum ar fi United Colors of Benetton și Sisley.

Magazinul se află pe strada Alexandru cel Bun 91 și activează de la ora 9:30 până la 19:30, dar avem și un magazin online pe care puteți plasa comanda 24/24 cu ridicare din magazinul Pico sau livrare oriunde în Moldova. Articolele vestimentare sunt de cele mai înaltă calitate, confecționate din bumbac natural ce respectă standardele internaționale de siguranță, ceea ce înseamnă că hăinuțele din magazinul nostru nu conțin substanțe chimice periculoase pentru sănătatea copiilor dvs. și nu provoacă daune mediului înconjurător. Toate produsele din magazinul nostru, le puteți găsi accesând site-ul www.Pico.md, acolo articolele vestimentare sunt sortate după genul copilul si vârsta, atrageți o deosebită atenție categoriei de reduceri, unde toate hăinuțele pentru copii sunt puse la cele mai mici prețuri, nemaivăzute până acum.

Dacă încă mai aveți suspiciuni să procurați ceva de la noi, vă îndemn să ne vizitați magazinul și vă garantez că veți rămâne plăcuți surprinși de raportul preț-calitate, cu drag Pico.