Meniu
Coșul

Șorți

Bun venit în colecția noastră de pantaloni scurți pentru nou-născuți! Dacă sunteți în căutarea unor pantaloni scurți adorabili și confortabili pentru bebelușul dvs., atunci sunteți în locul potrivit. În magazinul nostru online și fizic Pico veți găsi o varietate de pantaloni scurți, atât pentru băieți, cât și pentru fete, potrivite pentru orice stil și gust.

Colecția noastră de pantaloni scurți pentru nou-născuți este fabricată din materiale de calitate superioară, precum bumbacul moale și respirabil, care protejează pielea delicată a bebelușului și asigură confortul necesar în timpul zilei.

Avem o varietate de modele și culori, de la modele tradiționale și clasice, la modele moderne și trendy. De asemenea, puteți alege dintr-o varietate de dimensiuni, astfel încât să se potrivească perfect pentru bebelușul dvs. indiferent de vârstă și dimensiune.

Vizitați magazinul nostru online pentru a explora întreaga noastră colecție de pantaloni scurți pentru nou-născuți și pentru a cumpăra online în confortul casei dvs. Sau, dacă preferați să vă atingeți și să vedeți produsele înainte de a le achiziționa, vă invităm să vizitați magazinul nostru fizic Pico, unde vă vom oferi asistență personalizată pentru a vă ajuta să alegeți cei mai buni pantaloni scurți pentru bebelușul dvs.

Nu mai așteptați și alegeți acum un pantalon scurt minunat pentru nou-născuți de la magazinul nostru online sau vizitați magazinul nostru fizic Pico pentru o experiență de cumpărături plăcută și relaxantă. Vă așteptăm cu drag!
Brand: Sisley
Șorți Fete Sisley Articolele vestimentare și încălțămintea sunt de calitate înaltă și sunt confecționate în conformitate cu eticheta „Dress Safely”, lipsesc substanțele chimice potențial periculoase pentru sănătatea copiilor dvs...
225 lei
Șorți Fete United Colors of Benetton Articolele vestimentare și încălțămintea sunt de calitate înaltă și sunt confecționate în conformitate cu eticheta „Dress Safely”, lipsesc substanțele chimice potențial periculoase pentru sănătatea copiilor dvs...
225 lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)