Meniu
Your Cart

Politica de Confidențialitate

Unul dintre principiile fundamentale ale companiei noastre este respectarea confidențialității datelor utilizatorilor, astfel cum se prevede în Legea privind protecția datelor cu caracter personal (UE) 2016/679 („Regulamentul general privind protecția datelor” sau „GDPR”). Pentru a respecta cerințele GDPR și a proteja datele personale ale utilizatorilor noștri, compania noastră se angajează să aloce toate resursele necesare. Această politică de confidențialitate descrie tipurile de date pe care le colectăm și modul în care folosim informațiile personale ale utilizatorilor noștri obținute în timp ce aceștia navighează pe site. Mai multe informații despre condițiile de utilizare ale site-ului web și metodele de plată pentru bunurile și serviciile furnizate pot fi găsite pe pagina „Condiții de utilizare”.


Ce este GDPR?

Pe 25 mai 2018, a intrat în vigoare Regulamentul UE 2016/679 privind protecția datelor generale privind protecția prelucrării datelor cu caracter personal și libera circulație a datelor, precum și abrogarea Directivei 95/46 CE (Regulamentul general privind protecția datelor) cunoscut sub numele de GDPR. Acest regulament prevede că fiecare companie sau entitate operativă implicată în prelucrarea datelor cu caracter personal este obligată să respecte noile prevederi și să furnizeze în mod transparent informații despre metodele lor de prelucrare a datelor cu caracter personal.

 

1. De ce este necesară prelucrarea și colectarea datelor cu caracter personal?

 

În conformitate cu cerințele GDPR și obligația de a vă proteja datele personale stocate în bazele noastre de date, vă informăm că aceste informații sunt utilizate numai pentru efectuarea tranzacțiilor comerciale de succes cu clienții noștri, și anume pentru comandarea, vânzarea, plasarea comenzilor, livrarea, garanția și servicii pentru clienți.

2. Ce tip de date cu caracter personal prelucrăm?

 

Colectăm informații pentru utilizarea convenabilă a serviciilor noastre. Primim ceea ce poate fi considerat „date cu caracter personal” atunci când efectuați următoarele acțiuni:

1) creați un cont sau cumpărați bunuri pe site-ul nostru web (în această situație este numele dvs., prenumele, numărul de contact, adresa electronică, adresa fizică, metoda de plată, datele cardului bancar etc.)

2) solicitați asistență de la suportul nostru pentru clienți (acesta poate fi, de exemplu, un număr de telefon);

3) completați formularele de contact sau solicitați orice informații de la noi (de exemplu, o adresă de e-mail);

4) participați la concursuri și sondaje, aplicați pentru un loc de muncă sau participați la alte activități pe care le desfășurăm și care ar putea necesita informații despre dvs.

Cu toate acestea, colectăm și informații suplimentare atunci când dorim să ne asigurăm că clienții noștri obțin cea mai înaltă calitate a serviciilor pentru clienți. Este posibil ca aceste metode de colectare a datelor să nu fie la fel de evidente, așa că am dori să clarificăm ce pot fi și cum sunt efectuate (având în vedere că se pot modifica).

3. Cum folosim informațiile pe care le primim?

 

 Conform Regulamentului (UE) 2016/679 și legislației actuale din Republica Moldova, datele cu caracter personal sunt utilizate exclusiv pentru relația dintre compania noastră și persoana vizată (client). Oferim confidențialitate maximă a datelor dvs. și le folosim numai în scopurile pentru care au fost colectate. Folosim datele dvs. personale în următoarele scopuri:

4.1. Pentru a comunica cu clienții

 

a) Acces la site - când vizitați site-ul www.pico.md, unele informații sub formă de protocoale de server (fișiere jurnal) sunt salvate automat de fiecare dată când deschideți site-ul web sau fișierele acestuia. Fiecare pachet de date include informații, cum ar fi pagina web de la care a fost efectuată vizita la site-ul nostru, adresa IP, data și ora accesului, cererea web a clientului, codul de răspuns HTTP, cantitatea de date transferate, tipul browserului, tipul platformei.

 

b) Determinarea locațiilor - folosind adresele IP, putem determina locația geografică a utilizatorilor noștri. La sfârșitul fiecărei sesiuni, nu stocăm adresa IP pentru urmărirea locației.

 

c) Cont de client - când vă înregistrați un cont nou pe platforma www.pico.md și completați câmpurile de sub chestionarul „Client nou”, vă vom salva datele în baza noastră de date. În orice moment, puteți solicita ștergerea acestor informații și a contului dvs. Când plasați o comandă pe site-ul nostru, informațiile pe care le-ați introdus vor fi procesate pentru a finaliza cu succes achiziția.

 

d) Plasare comandă - Folosim datele personale stocate în contul dvs. pentru a procesa cererile necesare pentru achiziționarea online.

 

e) Livrarea mărfurilor - Pentru îndeplinirea corectă a obligațiilor noastre contractuale, prelucrăm datele dvs. personale pentru o operațiune de livrare reușită.

4.2. Dacă doriți să aplicați pentru un loc de muncă la compania noastră, accesați pagina Locuri de muncă vacante de pe site-ul nostru web și trimiteți CV-ul dvs. Vă vom examina CV-ul și vă vom contacta dacă apare un post vacant. Stocăm datele dvs. în baza noastră de date și le asigurăm siguranța conform legii.

4.3. Informații pentru relațiile cu clienții;

Vă putem contacta direct sau prin intermediul unui furnizor de servicii terțe cu privire la produsele sau serviciile pe care le-ați achiziționat sau la care v-ați abonat, de exemplu, pentru a trimite mesaje legate de servicii. De asemenea, vă putem contacta pentru a oferi servicii suplimentare pe baza nevoilor și intereselor dvs. Posibile mijloace de contact: e-mail; mesaje text (SMS); apeluri telefonice; apeluri telefonice automate sau mesaje text.

 

Dacă colectăm de la dvs. informații despre o ofertă de la un partener, va fi clar la momentul contactului cine colectează informațiile și a cărei politică de confidențialitate ar trebui să se aplice.

 

De asemenea, vi se vor prezenta alegeri cu privire la utilizarea sau divulgarea informațiilor dvs. personale unui partener și detalii despre modul de utilizare a acestor opțiuni. Dacă credeți că cineva ne-a furnizat informațiile dvs. personale și dorește să le elimine din baza noastră de date, vă rugăm să scrieți un e-mail la [email protected]

4.4. Pentru a îndeplini cererile unei entități juridice sau guvernamentale;

Colaborăm cu oficiali guvernamentali și cu persoanele care aplică legea pentru a pune în aplicare legea și pentru a ne asigura că o respectăm corect. Putem dezvălui informațiile dvs. cu caracter personal guvernului sau autorităților de aplicare a legii și persoanelor fizice dacă considerăm că este necesar pentru protejarea identității dvs. și a siguranței dvs. sau a protecției identității și a drepturilor terților. Luăm aceste măsuri pentru a asigura siguranța publică sau personală sau pentru a preveni sau opri activitățile ilegale. În limitele legale, vom lua măsuri rezonabile pentru a vă informa dacă suntem obligați să furnizăm informațiile dvs. personale unor terțe părți într-un proces legal.

4.5. Pentru a efectua analize web utilizând serviciile Google Ads / Analytics;

  Folosim diverse instrumente de analiză web de la parteneri, cum ar fi Google și Yandex, pentru a colecta informații despre interacțiunea utilizatorului cu site-ul nostru web sau aplicațiile mobile. Informațiile includ paginile pe care le vizitați, site-ul care v-a trimis pe site-ul nostru, timpul petrecut pe fiecare pagină, sistemul de operare, browserul web pe care îl utilizați, rețeaua și adresa IP.

4.6. Pentru fișierele cookie;

Pentru a ne îmbunătăți Serviciile, folosim cookie-uri. Acestea ne permit să vă identificăm data viitoare când vizitați site-ul nostru. Fiecare fișier cookie poate fi utilizat numai de către furnizorul respectiv de servicii (cum ar fi Google pentru Google Analytics). Fișierele cookie colectează informații care pot fi transferate unui partener de servicii și stocate pe un server dintr-o altă țară decât țara dvs. de reședință. Deși informațiile colectate nu includ informații personale precum numele, adresa, informațiile de facturare etc., acestea sunt utilizate de furnizorul de servicii și sunt partajate cu alții în conformitate cu politica de confidențialitate a furnizorului respectiv.

4.7. Pentru site-uri terțe;

Site-ul nostru și aplicațiile mobile conțin linkuri către site-uri web terțe. Nu suntem responsabili pentru politicile de confidențialitate sau pentru conținutul acestor site-uri web și vă recomandăm să citiți declarațiile de confidențialitate ale fiecărui site web pe care îl vizitați.

4.8. Pentru reclama vizata;

Este posibil să vedeți reclame direcționate sau oferte bazate pe interese legate de activitățile dvs. pe paginile noastre web și alte site-uri web, precum și cu produsele pe care le-ați achiziționat și pe care le dețineți deja. Folosim bannere dinamice pentru a afișa oferte și sugestii pe site-ul nostru web. De asemenea, colaborăm cu terțe părți care gestionează reclame pe paginile noastre și pe alte site-uri web. Partenerii noștri pot utiliza diverse tehnologii, cum ar fi fișiere cookie, pentru a colecta informații despre acțiunile dvs., pentru a vă afișa reclame pe baza a ceea ce au determinat a fi interesele dvs. și, de asemenea, pentru a măsura eficacitatea unei astfel de publicități.

5.1. Destinatari de date cu caracter personal;

Destinatarii datelor cu caracter personal trebuie să respecte cerințele legislației actuale. Accesul la informațiile personale sau transferul acestora pot fi furnizate către:

Angajații companiei noastre să înregistreze clienți noi sau să proceseze o comandă;

Departamentul Logistică pentru livrarea comenzii;

Parteneri de companie;

Furnizori de servicii de plată / servicii bancare;

Furnizori de servicii de cercetare de marketing;

Furnizori de servicii pentru promovare și publicitate;

Furnizori de servicii IT;

Alte organizații guvernamentale sau juridice în scopuri de procedură penală.

Temeiul juridic

Pentru mai multe informații, puteți consulta legislația actuală:

Legea nr. 133 a Republicii Moldova adoptată la 07/08/2011 privind protecția datelor cu caracter personal; Regulamentul general privind protecția datelor (UE) 2016/679 privind protecția datelor și confidențialitatea și transferul de date cu caracter personal; Abrogarea Directivei 95/46 / CE (regulament general privind protecția datelor).

 

Persoana responsabilă cu politica de securitate a datelor cu caracter personal din cadrul www.pico.md este Managerul, la care se poate contacta la:

str. Calea Orheiului 37, Chișinău, sau prin e-mail: [email protected]

Politica privind cookie-urile

 

 Această politică privind cookie-urile se aplică site-ului web www.pico.md, al cărui birou este situat la adresa, str. Calea Orheiului 37, Chișinău.

 

1. Ce sunt fișierele cookie?

Un cookie este o mică informație dintr-un fișier care conține litere și cifre. Cookie-urile sunt stocate pe computerul dvs., pe telefonul mobil sau pe alte dispozitive atunci când vizitați un site web. Serverul www.pico.md sau un server terț generează cookie-uri la cerere de pe dispozitivul utilizatorului.

2. De ce sunt necesare cookie-uri?

Cookie-urile pot recunoaște dispozitivul unui utilizator și vă vor ajuta să furnizați cele mai utile informații legate de preferințele lor. În mod similar, acestea vor asigura o navigare perfectă a site-ului web și vă vor face vizita pe www.pico.md mai eficientă. Fișierele cookie ne vor ajuta, de asemenea, să compilăm o statistică anonimă care ne va permite să înțelegem mai bine comportamentul utilizatorilor pe paginile noastre web și să luăm măsuri pentru a îmbunătăți conținutul și structura site-ului nostru web.

3. Ce tipuri de cookie folosim?

Folosim două tipuri de cookie-uri: permanente și temporare (cookie-uri de sesiune). Cookie-urile permanente sunt stocate pe dispozitiv mult timp sau până când le ștergeți manual. Cookie-urile de sesiune sunt fișiere temporare care rămân pe dispozitivul dvs. până când părăsiți site-ul sau închideți browserul.

4. Cum folosește site-ul nostru cookie-urile?

O vizită pe site poate crea următoarele grupuri de cookie-uri: Cookie-uri necesare pentru funcționarea normală a site-ului; Cookie-uri analitice; Cookie-uri pentru înregistrarea și reținerea setărilor personale; Cookie-uri publicitare.

5. Cookie-urile conțin informații personale?

Cookie-urile nu conțin informații personale despre dvs. și de cele mai multe ori nu pot fi utilizate pentru a identifica un utilizator individual. Nu excludem că, în unele cazuri, datele personale pot fi stocate în cookie-uri, ci doar pentru a asigura cea mai convenabilă utilizare a site-ului pe baza intereselor dumneavoastră. Aceste date sunt protejate și nu sunt accesibile persoanelor neautorizate.

6. Impactul blocării cookie-urilor

 

Dacă ați decis să blocați fișierele cookie, unele dintre funcționalitățile site-ului nostru web pot fi suspendate pentru dvs. și acest lucru se poate reflecta asupra funcționării site-ului web și poate provoca erori în procesul de utilizare a acestuia. De exemplu, blocarea fișierelor cookie poate afecta negativ achizițiile online și Conectarea la contul dvs.

7. Aspecte de securitate și confidențialitate

 

În mod implicit, browserele au setări de confidențialitate încorporate care acceptă acceptarea cookie-urilor, perioada de păstrare a acestor fișiere și ștergerea automată după vizitarea unui site web.

Termeni de confidențialitate

Dragi clienți!

 

Înainte de a plasa o comandă, vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții. Acestea conțin principalele reguli și principii care vor reglementa achiziționarea de bunuri de pe site-ul www.pico.md.

Prin plasarea unei comenzi în magazinul online, Cumpărătorul recunoaște și confirmă că s-au familiarizat și că sunt de acord cu termenii comerciali descriși mai jos și le consideră obligatorii.

Termeni comerciali

§1. Domeniul de aplicare

Acești Termeni comerciali descriu condițiile contractului de vânzare și cumpărare online pentru bunuri (denumit în continuare „Produsul”), pe care Heldmico SRL (denumit în continuare „Vânzătorul”) le efectuează cu consumatorul (denumit în continuare „Cumpărătorul”) pe internet magazin www.pico.md (denumit în continuare magazin online). Acești termeni stabilesc drepturile și obligațiile părților, inclusiv unele restricții.

Numai cumpărătorii pot efectua comenzi de produse - astfel de persoane care intenționează să comande, să primească și să utilizeze bunurile.

Sortimentul de produse prezentat în magazinul nostru online, descrierea proprietăților principale, prețul, condițiile de livrare, numerele de cantitate disponibile și alte condiții sunt valabile pentru ziua și ora în care sunt postate pe site-ul web și pot fi modificate de către Vânzător fără notificare prealabilă către Cumpărător.

Noile condiții de vânzare vor intra în vigoare din momentul în care sunt postate pe magazinul online.

După confirmarea comenzii plasate de Cumpărător, termenii pot fi modificați numai cu acordul reciproc al părților.

Din motive economice, Vânzătorul are dreptul de a limita numărul de articole pe comandă. Acest lucru se aplică atât numărului de produse dintr-o singură comandă, cât și plasării mai multor comenzi pentru același produs.

Produsul comandat în magazinul online nu poate fi rezervat și va fi livrat în funcție de disponibilitatea stocului.

Produsele pot fi expediate și livrate numai în Republica Moldova.

Termenii și condițiile de livrare și livrare pe teritoriul Transnistriei pot diferi de condițiile existente datorită particularităților stabilite de legislația actuală a Republicii Moldova.

§2. Comanda din magazinul online

Produsul de interes pentru Cumpărător poate fi selectat din sortimentul de produse disponibil în magazin și poate fi trimis în Coș de către Cumpărător făcând clic pe butonul „Adaugă în coș / Cumpără acum”.

Înainte de a trimite comanda, Cumpărătorul are opțiunea de a vizualiza din nou toate informațiile despre produsele din Coșul de cumpărături (numele, cantitatea, informațiile Cumpărătorilor, inclusiv adresa și numărul de telefon, prețurile, prețul de expediere, metoda de plată) .

 Dacă se consideră necesar, Cumpărătorul poate modifica lista și cantitatea produselor, precum și informațiile personale ale Cumpărătorului.

După ce Cumpărătorul face clic pe butonul „Confirmă comanda”, acesta va primi un e-mail de confirmare la adresa specificată în comandă, pentru propriile înregistrări.

După ce operatorul Vânzătorului primește comanda, acesta va contacta Cumpărătorul la numărul de telefon specificat imediat ce comanda este plasată. Acordul încheie în mod legal în momentul confirmării verbale a comenzii menționate de către Cumpărător către operatorul Vânzătorului.

Comanda cumpărătorului este salvată în contul lor personal și poate fi vizualizată de ei în orice moment.

§3. Politica de preț

Toate prețurile din magazinul online includ TVA.

Prețul produsului nu include costul de expediere.

§4. Expediere și costuri de expediere

Politică de livrare

Produsele vor fi expediate și livrate la adresa furnizată de Cumpărător în momentul comenzii.

Atenţie!

În cazul unei schimbări de adresă de urgență, vă rugăm să anunțați imediat noua dvs. adresă apelând membrii echipei noastre la numărul de telefon + (373) 22 802 822.

Vom livra produsele în zona Chișinău în termen de trei zile lucrătoare, în orice altă locație în termen de cinci zile lucrătoare.

Pentru urmărirea comenzilor de livrare pe distanțe lungi și întrebări privind starea, puteți apela numărul nostru de linie fierbinte + (373) 22 802 822.

Zilele noastre lucrătoare sunt de luni până vineri de la 9:00 la 19:00, cu excepția sărbătorilor legale.

Dacă intenționați să plătiți mărfurile în numerar, termenul de livrare este calculat de la data acordului final conform secțiunii §2 din Comanda din magazinul online.

În cazul unei opțiuni de plată fără numerar, cum ar fi un transfer bancar, termenul de livrare începe din ziua în care fondurile sunt compensate și transferate în contul bancar al vânzătorului.

Dacă Cumpărătorul amână data și / sau schimbă adresa de livrare de mai multe ori, vom anula comanda. În acest caz, Cumpărătorul va trebui să plaseze din nou comanda.

Nu considerăm weekend-urile și sărbătorile legale ca zile de livrare.

În momentul livrării, un reprezentant al Vânzătorului este autorizat să efectueze tranzacții cu Cumpărătorul.

Costurile de livrare sunt calculate și achitate separat.

§5. Primirea Produsului

Pentru a primi produsele, Cumpărătorul trebuie să prezinte un document de identitate sau un permis de conducere eliberat de o autoritate a Republicii Moldova.

Transmiterea produsului va avea loc după ce Cumpărătorul semnează următoarele documente:

Formular de livrare (original), factură fiscală (conform prevederilor legale).

 

Cumpărătorul va primi, de asemenea, următoarele documente:

● chitanță;

● Factura fiscală (conform legii);

● Formular de livrare (copia);

În cazul în care Vânzătorul a efectuat livrarea în termenele stabilite, dar bunurile nu au fost predate Cumpărătorului din vina sa, Cumpărătorul este obligat să compenseze Vânzătorul pentru costul de livrare.

Cumpărătorul și Vânzătorul vor programa o livrare ulterioară în condiții noi. Cumpărătorul va fi taxat suplimentar pentru livrarea din nou a bunurilor.

§6. Metode de plata

Cumpărătorul poate plăti bunurile atât prin transfer bancar, prin Visa / Mastercard la livrare sau direct online (inclusiv utilizarea instrumentelor de plată afișate pe site-ul www.pico.md) sau în numerar.

 

O plată prin transfer bancar este considerată definitivă din momentul în care fondurile sunt creditate în contul bancar al vânzătorului.

§7. Obligațiile părților

Vânzătorul trebuie:

 

● Primirea și procesarea corectă a comenzii;

● Livrarea produselor la timp pe adresa indicată de Cumpărător;

● Să transmită cumpărătorului produsele și documentația însoțitoare;

● Efectuarea altor sarcini cerute de legislația actuală a Republicii Moldova în ceea ce privește acordul vânzător-cumpărător;

 

Cumpărătorul trebuie:

 

● Să plaseze corect comanda;

● Să furnizeze informații personale fiabile pentru finalizarea cu succes a comenzii;

● Să facă plata integral al costului produselor utilizând una dintre metodele disponibile;

● Să furnizeze adresa de livrare corectă și detaliată, să fie gata să accepte Produsele, să semneze confirmarea la primirea mărfii pe Formularul de livrare;

● Să efectueze alte sarcini cerute de legislația actuală a Republicii Moldova în ceea ce privește acordul vânzător-cumpărător;

§8. Confidențialitatea și protecția datelor cu caracter personal ale cumpărătorului

Cumpărătorul va furniza informațiile adevărate, exacte și complete despre el și adresa sa la efectuarea unei comenzi și va menține informațiile actualizate.

 

În cazul în care Cumpărătorul furnizează informații inexacte sau Vânzătorul are motive serioase să se îndoiască de faptul că informațiile furnizate de Vânzător nu sunt complete, corecte sau dacă încalcă drepturile terților, Vânzătorul are dreptul de a suspenda sau anula înregistrarea sau de a refuza în totalitate îndeplini o comandă.

Cumpărătorul confirmă faptul că, acționând în mod voluntar, din propria lor voință și în interesul propriu, acordă Vânzătorului consimțământul de a prelucra datele cu caracter personal (orice operațiuni sau set de operațiuni efectuate atât automat, cât și manual, cum ar fi colectarea, înregistrarea, recuperarea, organizarea, adaptare sau modificare, recuperare, consultare, utilizare, divulgare prin transfer, distribuție, grupare sau combinare, blocare, ștergere sau distrugere). Scopul prelucrării datelor cu caracter personal este înregistrarea pe site, identificarea, informarea, negocierea, finalizarea și executarea acordului, înregistrarea facturilor fiscale și a altor documente primare, verificarea comenzilor, facturarea, expedierea, participarea la promoții, evaluarea și analiza performanței site-ului , magazin online și linia fierbinte a vânzătorului, pentru publicitate de produse, lucrări și servicii. Vom folosi diverse mijloace de comunicare, cum ar fi telefonul, e-mailul, lista de corespondență, internetul și alte mijloace legale determinate de politica Vânzătorului.

 

Procesăm următoarele tipuri de date cu caracter personal: nume și prenume, semnătură, număr de identificare (IDNP), număr de telefon mobil, număr de telefon fix / fax, adresă de e-mail, adresă fizică (permanentă sau temporară). Numărul de identificare (IDNP) este necesar numai atunci când prelucrarea acestuia este cerută în mod expres de lege sau când Cumpărătorul își dă consimțământul.

 

Cumpărătorii pot invoca Legea nr. 133 / 08.07.2011 privind protecția datelor cu caracter personal, și anume dreptul la informație, accesul la date, dreptul de a interveni, dreptul de opoziție, dreptul de a evita deciziile individuale, dreptul de a merge în instanță în caz de încălcare a drepturile lor.

Cumpărătorii au dreptul să solicite ștergerea completă sau parțială a informațiilor lor personale, precum și a contului lor de utilizator.

Cumpărătorul poate exercita oricare dintre drepturile de mai sus trimițând o cerere scrisă la adresa Vânzătorului: str. Calea Orheiului 37, Chișinău.

 

Cumpărătorul are dreptul de a renunța la prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri de marketing în conformitate cu legislația actuală a Republicii Moldova. Cumpărătorul poate face acest lucru trimițând o scrisoare corespunzătoare la adresa Vânzătorului: str. Calea Orheiului 37, Chișinău.

 

Prin utilizarea site-ului nostru web, Cumpărătorul este de acord cu utilizarea cookie-urilor, care vor stoca următoarele informații: adresa IP, data și ora accesului, titlul paginii, ID-ul sesiunii, adresa URL a linkului (de pe site-ul web care face referire la site-ul nostru), suma de date transferate, versiunea browserului și sistemul de operare.

 

Cookie-urile sunt esențiale pentru funcționalitatea site-ului web. Puteți șterge sau bloca cookie-urile din browserul dvs., dar în acest caz, este posibil ca nu toate funcțiile site-ului să funcționeze corect.