Meniu
Coșul

Întrebări frecvente

  1. Pot ridica bunurile personal?

Articolele procurate se pot ridica personal la adresa Strada Pantelimon Halippa 6 (Toro Center, etajul 2, nivel 3), unde un reprezentant PICO.MD vă va astepta de la ora 10:00 pâna la 21:00 de Luni până Duminică, cu excepția zilelor de sărbătoare. 


  1. Cât va costa livrarea la domiciliu?

Orice cantitate de produse comandate poate fi livrată oriunde în Republica Moldova la un preț de minim 50 lei per comandă. 


  1. Cand voi primi comanda?

Dacă ați efectuat comanda pana la ora 15:00, veți  primi produsele în aceeași zi. Pentru comenzile efectuate după ora 15:00 inclusiv Duminica, livrarea se va face în următoarea zi lucrătoare.


  1. Pot achita online? Cum se va efectua plata?

Plata o puteți efectua online prin cardul Visa, MasterCard, AmericanExpress sau instrumentul de plată Paynet.


  1. Pot returna produsele comandate? Cum se face schimbul si returnarea?

Conform legislatiei Republicii Moldova PICO.MD accepta schimbarea si returnarea produselor ce nu pot fi înlocuite cu un produs similar conform Legii RM Nr. 105 din 13.03.2003 cu privire la protecţia drepturilor consumatorilor - Anexa nr. 2 la Hotărîrea Guvernului nr. 1465 din 8 decembrie 2003 “Lista produselor nealimentare de calitate corespunzătoare ce nu pot fi înlocuite cu un produs similar”.


Astfel, conform listei, nu pot fi returnate sau schimbate următoarele categorii de produse nealimentare de calitate corespunzătoare:


1. Confecţii şi articole din tricot (articole de lenjerie de corp, lenjerie de pat, articole de ciorăpărie). 

2. Articole de igienă individuală (periuţe de dinţi, piepteni, agrafe, bigudiuri, pensete, aparate de ras manuale sau electrice şi alte articole destinate pentru îngrijirea corpului). 


3. Mărfuri textile (ţesături din bumbac şi tip bumbac, in şi tip in, lînă şi tip lînă, mătase şi tip mătase, panglici, bandă de bordură etc.).


4. Jucării.


Returnarea și schimbarea produselor nealimentare de calitate necorespunzătoare:


Produsele pot fi returnate în termen de 14 zile de la primirea comenzii. Motivele returnarii produselor pot fi:


  • Produs cu defect 

  • Produs gresit expediat de catre PICO.MD

  • Comandă greșită sau necorespunzătoare

  • Mărime greșită


ATENȚIE:


Produsele se pot returna doar în starea în care au fost primite, în setul complet, cu eticheta și ambalajul original, nepurtate și neutilizate. Nu se vor accepta articole de îmbrăcăminte cu defecte mecanice produse de cumparator. De asemenea, articolele returnate trebuiesc însoțite de bonul fiscal emis de PICO.MD.În cazul în care produsul livrat nu corespunde cu produsul comandat sau are un defect, PICO.MD (vânzătorul) va suporta cheltuielile de livrare și transport. În toate celelalte cazuri, cumpărătorul va fi responsabil de cheltuielile de schimb și retur.  1. Pot cumpăra Certificate de Cadou (Gift Card)? 

La PICO.MD puteți cumpăra Certificate de Cadou cu valoare nominală de minim 300 MDL. Certificatele Cadou pot fi ridicate la adresa Strada Pantelimon Halippa 6 (Toro Center, etajul 2, nivel 3), Chișinău.


De asemenea pentru Certificate se poate achita prin intermediul aplicației Paynet și, în curand, direct cu cardul dvs. pe website-ul nostru. 


Pentru fiecare certificat vom emite un cod care poate fi expediat direct pe e-mailul dumneavoastra sau pe e-mailul destinatarului, sau livrat casă contra sumei de 50 MDL. 

 

DE CE AI ALEGE SĂ CUMPERI UN CERTIFICAT DE CADOU?


De multe ori nu putem fi siguri de preferințele, necesitățile și dorințele celor dragi atunci când dorim sa le facem cadouri.


Un GIFT CARD este alegerea potrivită atât pentru o persoană de gen feminin cât și pentru un reprezentant al genului masculin. Este mai simplu sa eviți să greșești atunci când lași proprietarul certificatului să aleagă ce-si doreste. 


La PICO.MD gasesti un sortiment larg de haine pentru copii de la 0 la 14 ani. Calitate imbatabilă, livrare rapidă (1-2 zile lucrătoare), .


Termenul de valabilitate pentru Certificatele de Cadou PICO.MD va fi de 3 luni de la data emiterii codului unic.