Meniu
Your Cart

Blogul picilor RSS Feed

15 Jul Cine e Pico?
valentina 0 137
Eu sunt Pico, un pici foarte năzbîtios și plin de emoții pozitive care în tot timpul copilăriei mele am fost primul la făcut boroboațe, și cred că vă regăsiți comportmentul copiilor voștri în cuvintel..
15 Jul Mergeți în vacanță în hainuțele de la Pico
valentina 0 69
Anotimpul torid ne bucură cu temperaturile ridicate din ce în ce mai mult și cred că mulți dintre voi v-ați gândit deja la o vacanță departe de aglomerația orașului alături de copilașii dvs.Atunci ce ..
15 Jul Ce înseamnă anotimpul vara pentru un copil?
valentina 0 98
Ce înseamnă anotimpul vara pentru un copil?Hai să ne amintim și noi de verile noastre din copilărie, cum te trezeai când deja soarele era sus pe cer și îți gâdila nasul, cum mama gătea la bucătărie ce..
16 Jul Cât de important este dreptul de a alege în dezvoltarea copilului
valentina 0 95
Cât de important este dreptul de a alege în dezvoltarea copilului, acesta este pilonul ce ajută copilul să-și formeze personalitate și care îi va fi de folos mai departe în viață.Începând cu vârsta fr..
17 Jul Cum se aleg corect hainele pentru copii?
valentina 0 142
Cu toții știm că copiii au nevoie de cele mai comode și calitative hăinuțe, dar corespunde oare garderoba micuțului tău cu ceea de ce chiar are nevoie?• În primul rând mămicile ar trebui să atragă ate..
20 Jul Magazinul multibrand de haine pentru copii
valentina 0 129
Pico este magazinul multibrand de haine pentru copii, aici găsești haine pentru orice gust a copiilor de la 0 până la 14 ani, momentan avem haine de firmă cum ar fi United Colors of Benetton și Sisley..
26 Jul Avantajele unui magazin online și de ce este mai comod să comandăm ceva online
valentina 0 133
Un magazin online este deseori mai superior decât unul obișnuit, fiind doar o pagină web este accesibilă 24/24 și poate fi vizitată de oricine are acces la internet.Cel mai mare avantaj al unui magazi..
12 Aug Importanța compoziției unei haine și cât de bine ar trebui să citim etichetele hainelor
valentina 0 155
Cu toții știm că compoziția este unul dintre criteriile principale de alegere a unei haine, mai ales dacă acestea sunt haine pentru copii ar trebui să optăm pentru materialele mai sănătoase.Pentru mul..
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)