Cu toții știm că copiii au nevoie de cele mai comode și calitative hăinuțe, dar corespunde oare garderoba micuțului tău cu ceea de ce chiar are nevoie?

• În primul rând mămicile ar trebui să atragă atenția la țesătura din care este confecționată haina, deoarece pielea copilul este foarte fină, iar hăinuțele din bumbac ar fi cele mai recomandate, astfel reducem riscul iritațiilor pe pielea celor mici.

• Mărimea este unul dintre principalele criterii care nu ar trebui neglijat deloc. Copii cresc extrem de repede și sunt foarte individuali, de aceea cel mai corect ar fi ca părintele să se orienteze după mărimea scrisă în cm pentru a nu lua copiilor hăinuțe prea mici care le-ar crea un mare disconfort sau din contra prea mari, care i-ar încurca să se miște. 

• Desigur nu trebuie să uităm și despre forma hainelor, mai ales pentru copiii până la 2 anișori v-aș sfătui să luați cele mai simple modele de body, maiouri și pantaloni, care nu au nevoie de 100 de metode de închidere și nu sunt foarte încărcate cu detalii, deoarece copiii mici trebuie schimbați foarte des în timpul zilei, acasă, la plimbare și în vizita iar acest lucru trebuie de făcut extrem de rapid și comod atât pentru părinți cât și copil.


Sperăm că micul nostru ghid va fost de ajutor, iar daca doriți să-l folosiți la shopping, vă așteptăm în magazinul nostru pe str. Alexandru cel bun 91.