Un magazin online este deseori mai superior decât unul obișnuit, fiind doar o pagină web este accesibilă 24/24 și poate fi vizitată de oricine are acces la internet.


Cel mai mare avantaj al unui magazin online este simplitatea preluării comenzilor de la clienţi, pur şi simplu intrați pe site-ul nostru, alegeți produsele dorite, le puneți în coș şi trimiteți comanda, primind automat sau manual, pe email, confirmarea acesteia.


Clientul unui magazin virtual este privilegiat faţă de clientul unui magazin clasic, offline: în primul rand, are acces la mult mai multă informație despre produsul dorit, aceasta aflându-se la doar un click distanță, nu este nevoit să stea în rânduri astfel procesul de cumpărare devine unul mult mai comod, fără grabă, evitând cumpărăturile impulsive.


Un alt avantaj este că în magazinul virtual, clientul găseşte sute de modele din mai multe categorii, ceea ce este practic imposibil în magazinul fizic, din lipsa spațiului pentru expunere.


Ținem să vă amintim că și magazinul nostru online activează 7 zile pe săptămână, fără pauze tehnice sau cozi și tot ce trebuie să faceți pentru a vedea noua colecție de hăinuțe pentru copii sau cele mai fierbinți oferte este să accesați site-ul www.Pico.md, dar vom fi bucuroși să vă vedem și în magazin nostru pe str. Alexandru cel Bun 91 pentru a putea pipăi și proba hainele mult dorite. ????